Niet zichtbare zonwerende folies - Warmtewerende glasfolies

DN 50

DaylightNatural

DaylightNatural DN 50 glasfolies

DaylightNatural is een van de populairste vlakglasfolies die momenteel verkrijgbaar zijn.

DaylightNatural kan zowel in woningen als in bedrijven worden toegepast en wordt geleverd in een zachte, neutraalgrijze kleur die perfect past bij elk interieur en de natuurlijke doorkijk naar buiten niet verhindert.

De DN 50 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in woningen. Deze folies weerspiegelen nauwelijks aan de binnenzijde, zodat u ongehinderd naar buiten kunt kijken. Bovendien is de folie hitte- en UV-werend, zodat uw interieur wordt beschermd tegen verkleuring. Deze folie is veilig voor dubbel glas en kan eenvoudig worden aangebracht op het tegenwoordig veel toegepaste HR-glas.

Of het nu gaat om meer comfort in huis of een evenwichtiger verdeling van de warmte in een bedrijfspand, de folie DaylightNatural zorgt voor lagere energiekosten en een verbeterde HVAC-efficiëntie. Bovendien zullen deze folies gegarandeerd niet verbleken of verkleuren, en zijn ze voorzien van de beschermende CST krasvaste hardcoat van Johnson.

De voordelen van DaylightNatural:

 • Gesputterd metaal neutrale tinten die niet verbleken
 • Weinig weerspiegeling – biedt een natuurlijke doorkijk naar buiten
 • Goede warmtewerende werking – minder energiekosten en een comfortabele woon- en werkomgeving
 • Houdt 99% van de schadelijke UV-straling tegen – hierdoor zal uw interieur (meubelen, houten vloeren, tapijt en schilderijen) minder snel verbleken en loopt u minder risico op gezondheidsklachten
 • CST™ krasvaste hardcoat – langere levensduur
 • Gesteund door Johnson Window Films uitgebreide fabrieksgarantie programma
 • Ook verkrijgbaar voor buiten DN50 EXT

Samenstelling

DaylightNatural DN 50 - Technische fiche

Officiële verdeler van
Johnson Window Films
www.johnsonwindowfilms.com

PD 35/40 IR - PD 55/60 IR

Palisade

Palisade PD 35/40 IR - PD 55/60 IR glasfolies

Johnson's Palisade keramische folie biedt de perfecte oplossing voor het tegenhouden van overmatig zonlicht voor uw gebouwen terwijl de optische transparantie en een exclusieve uitstraling wordt gegarandeerd.

PD 35/40 IR - PD 55/60 IR folie is geen getinte of gemetalliseerde folie. Het is gemaakt van het geavanceerde titanium nitride (Tin), met als resultaat een unieke en duurzame keramische folie dat ongeëvenaard is in de branche. Dit resulteert in een folie met een uitstekende warmtewering omdat infrarode straling beter wordt tegengehouden dan bij concurrende folies.

Palisade is met recht een nieuwe standaard in de huidige raamfolie industrie. Huis-en kantooreigenaren kunnen nu een folie kiezen dat alle gewenste bescherming tegen de zon biedt, zonder compromissen te sluiten wanneer het gaat om uitstraling of prestaties. Johnson Window Films Palisade keramische folie - bescherming tegen de zon die verder gaat dan bij traditionele raamfolies.

De voordelen van Palisade:

 • Gesputterde keramische samenstelling– duurzame folie met exclusieve, stijlvolle uitstraling
 • Warmtewering– superieure bescherming tegen warmte/infrarode straling
 • Vermindert schittering – zorgt voor een comfortabele woon- en werkomgeving
 • Houdt 99% van de schadelijke UV-straling tegen– hierdoor zal uw interieur (tapijt, meubels, houten vloeren) minder snel verbleken en loopt u minder risico op gezondheidsklachten
 • CST™ krasvaste hardcoat–langere levensduur
 • Gesteund door Johnson Window Films uitgebreide fabrieksgarantie programma

Samenstelling

Palisade PD 35/40 IR - Technische fiche

Palisade PD 55/60 IR - Technische fiche

Officiële verdeler van
Johnson Window Films
www.johnsonwindowfilms.com

PR 70 IR

Zonnewerende folie van 3M biedt een uitstekende bescherming tegen de zonnewarmte en verbetert het comfort van de werk- of leefomgeving gevoelig. De folie houdt tot 80% van de zonne-energie en tot 99% van de UV-stralen tegen.

De 3M Window Films kunnen op een duurzame manier de waarde en het design van uw gebouwen verbeteren. De folie is beschikbaar in meer dan dertig verschillende tinten en variaties voor binnen- en buitengebruik. De folie kan ook worden gecombineerd met een veiligheidsfolie om normale ramen gevoelig te versterken en personen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van rondvliegend glas.

Op basis van de gekende en uitvoerig geteste nanotechnologie zijn de onderzoekers van 3M erin geslaagd een zonnewerende folie te ontwikkelen die bestaat uit honderden ultradunne laagjes. Voor deze innovatie in zonnewerende folies werd gebruik gemaakt van een baanbrekend proces waarbij gevoelige metalen niet langer nodig zijn en het risico verdwijnt dat de folie wordt aangetast. De folie is nauwelijks zichtbaar wanneer die is aangebracht op het glas en er is geen ongewenste binnen- of buitenreflectie: het uitzicht van uw gebouwen verandert niet. Deze folie is uiterst nuttig voor winkels, musea, displays en tentoonstellingsruimten waar direct zonlicht waardevolle voorwerpen kan beschadigen.

PR 70 IR - Technische fiche

3M logo

CV-95 IR Clear

CV-95 IR Clear glasfolies

Confortview-series zijn een raamfolie met een hoge warmtewering en een transparante uitstraling. In de volksmond gekend als ‘slimme folies’!

CV-95-IR Clear is een hoogwaardige keramische raamfolie met een uniek hoge lichtdoorlaatbaarheid, ontwikkeld voor montage aan de binnenzijde van het glas. Door de opbouw van de folie wordt een bijzonder goede infrarood warmtewering verkregen (maar liefst 95%). Door de hoge transparantie behoud men een prettig zicht naar buiten. Deze folie is eveneens toepasbaar op alle glassoorten, ook HR++ en gelaagd glas.

De voordelen van ConfortView:

 • Opgebouwd uit meerdere lagen
 • Transparant lichtgrijs
 • Goede warmtewerende werking – minder energiekosten en een comfortabele woon- en werkomgeving
 • Krasvaste hardcoat – langere levensduur

ConfortView CV-95 IR Clear - Technische fiche