7 redenen waarom raamfolies te installeren bij u thuis of op kantoor?

Waarom?

Minder warmte

Met de huidige raamfolies kunnen de effecten van zonne-energie uitstekend worden gereguleerd. Wanneer raamfolie wordt aangebracht op onbehandeld glas kan de warmte tot 78% worden verminderd.

Reduceert verkleuring

Raamfolie houdt tot 99% van de schadelijke UV-straling tegen. Hierdoor wordt de hitte van de zon tegengehouden en zal uw waardevolle interieur minder snel verkleuren.
* Onze transparante veiligheidsfolie houdt 98% of meer van de UV-stralen tegen

Minder fel licht

Of hinderlijk licht nu wordt veroorzaakt door direct zonlicht, reflectie van sneeuw en water, of omringende ramen, er is altijd wel een raamfolie die een oplossing biedt.

Energiebesparing

Gebieden met veel zonlicht of schaduw kunnen ervoor zorgen dat de binnentemperatuur uit balans raakt en er problemen ontstaan met klimaatregeling. Raamfolie biedt een oplossing met klimaatregeling.

Meer veiligheid

Door vandalisme, natuurrampen en ongelukken kan glas breken en plots zeer gevaarlijk worden. Raamfolie fungeert in zo'n geval als "vangnet", doordat de folie het gebroken glas bijeenhoudt.

Fraaiere uitstraling

Of u nu tijdelijk een andere look wilt of een heel nieuw permanent design, er zijn diverse raamfolies waarmee u de aanblik van uw huis of kantoor kan verfraaien.

Snel en eenvoudig

Professionele plaatsers kunnen raamfolies snel en gemakkelijk aanbrengen. U hoeft er nauwelijks uw dag nauwelijks voor te onderbreken.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken
Johnson Window Films