Veiligheidsfolie - Letselbeveiliging - Inbraakwerende glasfolie

SEC04 - SEC08

Inbraakvertragende glasfolie

Ramen in woningen, kantoren en gebouwen hebben tegenwoordig zowel een functionele als een esthetische waarde, maar kunnen plotseling veranderen in gevaarlijke en zelfs dodelijke objecten wanneer ze barsten of breken en glasscherven alle kanten op vliegen. Natuurrampen, ongelukken en criminaliteit vormen een potentieel gevaar voor de meeste glassystemen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.
Gelukkig is er nu een preventieve oplossing die het risico op lichamelijk letsel en schade aan gebouwen aanzienlijk kan verminderen: Trident-veiligheids- en beveiligingsfolies van Johnson Window Films. Door Trident-folie aan te brengen op ramen worden mensen en gebouwen beschermd. De duurzame samenstelling van polymeerfolie en een zeer sterk hechtmiddel blijft stevig op het raam zitten en creŽert zo een functioneel 'vangnet' dat het glas bij een inslag op zijn plaats houdt.

De beschermende voordelen van Trident:

 • Bescherming tijdens natuurrampen:
  Uit onderzoek naar de veiligheid tijdens zware stormen is gebleken dat beveiligingsfolie levens kan redden en schade aan onroerend goed kan beperken, omdat rondvliegende voorwerpen niet meer door de ramen naar binnen kunnen komen.
 • Bescherming bij ongelukken:
  Elk jaar weer vinden er allerlei ongelukken plaats waarbij ramen zijn betrokken: iemand schopt een voetbal door de ruit, de grasmaaier slingert een steentje weg, of een kind stoot zich aan de schuifraam. Door de juiste veiligheidsfolie aan te brengen kunt u voorkomen dat dit soort kleine ongelukjes uitdraaien op een bezoekje aan het ziekenhuis.
 • Bescherming tegen overige gevaren:
  Criminaliteit en vandalisme zijn tegenwoordig helaas dagelijkse verschijnselen. Inbraken, ramkraken en andere vormen van criminaliteit vormen een steeds groter gevaar voor onze persoonlijke veiligheid. Trident-folies zijn daarom een noodzakelijke voorzorgsmaatregel tegen vandalen en dieven. Zelfs wanneer een ruit wordt ingeslagen, zorgt veiligheidsfolie ervoor dat het glas bijeengehouden wordt en een eventuele insluiper niet gemakkelijk naar binnen kan komen.

Overige voordelen van Trident:

 • Houdt warmte tegen en vermindert fel licht Ė er zijn verschillende tinten verkrijgbaar om de hinderlijke effecten van de zon te minimaliseren
 • Houdt 98% van de schadelijke UV-straling tegen Ė hierdoor zal uw interieur (stoelen, bekleding, houten afwerking en dashboard) minder snel verbleken en loopt u minder risico op gezondheidsklachten
 • CSTô krasvaste hardcoat Ė langere levensduur
 • Gesteund door Johnson Window Films uitgebreide fabrieksgarantie programma

Van Bortel & co verdeelt 2 verschillende types van veiligheidsfolie:
SEC04 en SEC08 zijn respectievelijk een klasse B of klasse A veiligheidsfilm.

SEC04 - Technische fiche

SEC08 - Technische fiche

Bekijk het filmpje met de resultaten van de SEC08

Samenstelling

OfficiŽle verdeler van
Johnson Window Films
www.johnsonwindowfilms.com